Een gevulde ei-wrap, is een lichte maaltijd waarvan je de ingrediënten bijna altijd wel in huis hebt. Lekker voor de lunch, diner of zelfs als ontbijt. De eiwrap kan je warm of koud eten en vullen naar eigen smaak. De basis is de naturel omelet.

Ingrediënten:

  • 2 eieren
  • 5 cherry tomaatje,
  • rucola
  • bieslook
  • 1 theel kerriepoeder
  • ½ tl cayenepoeder
  • 50 gr Hüttenkäse
  • peper en zout

Bereiding:

Kluts de eieren met peper en zout. Voeg naar smaak andere kruiden toe. Bak een omelet mooi bruin.

Snij ondertussen de tomaatjes door midden en meng met Hüttenkäse, kerrie, bieslook, peper. Leg de omelet op een bord en beleg de omelet eerst met Hüttenkäse vervolgens met de tomaat stukjes en de rucola. Rol vervolgens de omelet op als een wrap. Eetsmakelijk.

Variant: Vul de wrap met garnalen, avocado en ijsberg sla of vervang door plakjes kip of kalkoen.