Ingredienten:

  • 100 gr peultjes
  • 1/2 gele en rode paprika
  • 5 kastanje champignongs
  • Chinese kool
  • 2 stengels bosui
  • Thaise groene curry
  • 1 pakje kokosmelk
  • hapjes – of wokpan
  • kokosolie

Bereiding;

Zet een grote hapjes – of wokpan op het vuur met wat kokosolie. Snij de overige groenten klein.

Spoel de peultjes af onder koud water, zodat ze niet verder garen. Voeg de groenten in de pan en roerbak een paar minuten op hoog vuur. Niet te lang bakken/ wokken, maar hou een knapperige bite. Voeg de Thaise groene curry erbij en bereid het gerecht volgens gebruiksaanwijzing op deze verpakking.

 

Tips:

Maak een grotere hoeveelheid van de groente curry, handig om 2 dagen later nog eens te eten.

Voeg naar eigen smaak een omelet, hard gekookt ei, stukjes  kip of garnalen toe.