Eet lekker, voel je beter en… val af!

Stel je eens voor…

Je zit lekker in je vel en je slaapt goed. Je voelt je fit, je hebt meer energie en geen klachten zoals hoofdpijn, zere gewrichten of allergieën meer.

Het lijkt misschien een illusie maar echt, het kan. Sterker nog, het hoeft niet eens heel moeilijk te zijn.

Gooi nu het roer maar om

Ik kan je helpen om af te vallen op een gezonde manier en met blijvend resultaat. Voor de rest van je leven. Je gaat weer lekker in je vel gaat zitten, klachten verdwijnen en je gewicht verminderd. Niet door te hongeren, een ingewikkeld dieet of één of andere shake. We beginnen bij de basis, we kijken naar wat je eet, hoe je eet en ik ga je leren hoe je de juiste keuzes maakt voor een gevarieerde en lekkere maaltijd.

Leeftijd maakt niet uit, jong en oud kunnen meedoen, dus ook je hele gezin.

Met het Metabolic Balance®- stofwisselingsprogramma zoeken we welke voedingsmiddelen passen bij jouw genen. Het is op maat voor je gemaakt. Om die reden kom je op een natuurlijke manier weer in balans en bereik je jouw ideale gewicht. Metabolic Balance® is niet moeilijk, gooi het roer om voor een gezonde toekomst! En…het werkt. Kijk maar naar de succesverhalen  en foto’s van cliënten die de keuze voor een ander leven al hebben gemaakt . Of kijk in het gastenboek en lees de ervaringen van verschillende mensen. Ieder met zijn of haar een eigen motivatie en reden om te starten met het programma en lees ook wat het metabolic balance ®- programma deze mensen heeft gebracht.

Hoe werkt het?

Het voedingsplan bestaat o.a. uit een maaltijdschema en een lijst met voor jouw ideale voedingsmiddelen. Deze stellen we samen op basis van de waarden die we halen uit een druppeltje bloed. Jouw lichaam laat zien wat het nodig heeft om optimaal te functioneren

Het schema geeft je houvast en structuur en de lijst is samengesteld uit gezonde en gevarieerde produkten op maat. De maaltijden zijn goed op elkaar afgestemd, geven verzadiging en rust van binnen na elke maaltijd.

Weg met het jojo-effect en het hongergevoel!

Ik geef je persoonlijke begeleiding

Mijn begeleiding bestaat uit persoonlijk advies over bijv. voeding en wat het met je lijf doet, maar ook advies over recepten, maaltijdplanning en koken. Stimulans en steun door creatief te zoeken naar oplossingen en alternatieven om het allemaal eigen te maken. Op moeilijke momenten sta ik altijd voor je klaar. Verder ben ik via de telefoon, mail, whats-app of Skype goed bereikbaar.

Is dit geschikt voor mij?

Ja, zolang je de keuze maar durft te maken. Je er echt voor wilt gaan. Je bereid bent alles te geven voor een succesvol resultaat.

Afvallen doe je niet door alleen maar minder te eten. Dat heb je inmiddels wel geleerd. Bij afvallen komt meer kijken. Het begint door zorgvuldig bij jezelf na te gaan wat jouw eetgedrag betekent voor je lichaam. Je moet afscheid willen nemen van gewoontes en nieuw gedrag aan willen leren. Kan en wil je hier verantwoording in nemen? Ben je bereid om je eetpatroon aan te pakken en voor altijd het roer om te gooien?

Kies vandaag nog voor gezonder voedingspatroon en gun jezelf een gezond lijf. Vul het formulier in en ik neem contact met je op voor een kennismakingsgesprek. De eerste stap naar een gezondere levensstijl.

Vul het formulier aan en ik neem contact met je op voor een gratis 1e consult

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Uw bericht