Gezond eten is niet moeilijk. Hoeft niet duur te zijn. En kost zeker geen extra tijd.

Je herkent het vast wel. Je hebt een drukke baan, de nodige stress en vaak amper tijd om goed te eten. Even een “snelle hap” tussendoor en als dat niet kan slaan we de maaltijd gewoon een keertje over.

“Geen tijd om goed te eten” is een gevaarlijk excuus

Het gevolg hiervan is helaas wel dat deze gewoonten vaak leiden tot lichamelijke klachten. Overgewicht, een opgejaagd gevoel, slaapproblemen en zelfs allergieën ontstaan door regelmatig een overschot aan bijvoorbeeld snelle koolhydraten en een tekort aan de juiste voedingsstoffen.

Voorkomen is beter dan genezen

Gelukkig zijn dit soort problemen eenvoudig te voorkomen dankzij het Metabolic Balance®- programma. In korte tijd leer je niet alleen gevarieerd, gezond en lekker te eten. Je gaat ook ervaren dat veel klachten verdwijnen, je je fitter voelt en zelfs afvalt!

Hoe gaan we dat aanpakken?

Het Metabolic Balance®- voedingsplan is een persoonlijk plan met voedingsmiddelen die zijn afgestemd op jouw stofwisseling en jouw hormoonhuishouding. De vetverbranding wordt zo op een natuurlijke manier gestimuleerd waardoor je je beter voelt en verantwoord afvalt. Dus geen moeilijk gedoe met shakes, pillen of ingewikkelde diëten.

Een voedingsschema op maat

De basis van het programma is een eenvoudig, speciaal voor jou samengesteld voedingsschema. Het bevat gevarieerde gezonde maaltijden die goed op elkaar zijn afgestemd. Het schema geeft je regelmaat en structuur waardoor het snel een gewoonte zal worden. Alsof je het nooit anders hebt gedaan. Je zult merken dat je je snel beter voelt en meer energie krijgt waardoor het nog makkelijker wordt om het vol te houden.

Ik ga je persoonlijk begeleiden

Naast dit op maat gemaakte voedingsschema ga ik je persoonlijk begeleiden. Ik coach je en geef je advies op maat. Je krijgt jouw eigen maaltijdplanner en lekkere recepten. Daarnaast gaan we op zoek naar creatieve oplossingen in lastige situaties, bijvoorbeeld eten in restaurant of eten met onregelmatig werktijden. Voor vragen en tijdens de “moeilijke” momenten ben ik natuurlijk bereikbaar via de telefoon, mail, Whats-app of Skype.

Kies vandaag nog voor gezonder voedingspatroon en gun jezelf een gezond lijf. Vul het formulier in en ik neem contact met je op voor een kennismakingsgesprek. De eerste stap naar een gezondere levenstijl.

Vul het formulier aan en ik neem contact met je op voor een gratis 1e consult.

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Uw bericht