*Ingrediënten:

  • 200 gr hüttenkase
  • 2 kleine of 1 grote papaja
  • 1 grote tomaat
  • 1/2 theel mierikswortel
  • 2-3 eetl tuinkers of  wat alfa alfalfa**
  • verse zwarte peper en zout

 

Bereiding:

Doe in een schaal de Hüttenkäse en snij de tomaat in stukjes. Schep daarna alle andere ingrediënten erbij, roer door elkaar en breng op smaak met peper en zout. Laat dit even staan.

Ondertussen snij je de papaja overlangs door en verwijder de pitjes. Haal het vruchtvlees voorzichtig uit de papaja en snij het vruchtvlees in blokjes en voeg dit bij de andere ingrediënten

           

Vul de papaja met het mengsel en garneer met tuinkers.

Helaas had ik geen tuinkers en heb alfa alfalfa gebruikt, maar origineel is de tuinkers  die geeft een pittige smaak.

 *Let op: Gebruik de hoeveelheden die in je voedingsplan staan. 

** Meer weten over kiemgroenten zoals tuinkers en  alfa alfalfa