Sabine van den Biezenbos

Mijn naam is Sabine van den Biezenbos. Als voedingsdeskundige met een medische achtergond richt ik mij op gezonde (natuur) voeding, orthomoleculaire voeding en voedingssupplementen. Voor gezondheid, voeding, koken en beweging heb ik altijd grote interesse gehad.
Ook ik heb jaren (vanaf mijn zwangerschappen) met overgewicht geworsteld. Ik weet hoe lastig het is om zelf een nieuwe eet- en leefgewoonte aan te leren. Maar door anders te gaan eten, andere voedingsmiddelen te gebruiken en regelmatig te bewegen is daar verandering in gekomen.

Met het Metabolic Balance®- programma ben ik in aanraking gekomen door mijn man. Hij startte met het programma en na ca. 3 weken waren zijn lichamelijke klachten verminderd, hij kreeg meer energie en hij viel af. Dit fascineerde mij zo dat ik meer wilde weten over de werking en mogelijkheden. Dus heb ik toen ook het programma zelf gevolgd en ook mijn ervaringen met het Metabolic Balance®- programma zijn zeer positief. Kort nadat ik gestart was voelde ik me fitter, werd mijn stoelgang beter en voelde ik me beter in balans.
Binnen ons gezin is Metabolic Balance® ook een succes geworden, onze drie kinderen hebben geleerd om beter naar hun lichaam te luisteren en eten nauwelijks tussendoortjes. Ook eerdere klachten en pijntjes zoals buikpijn en allergieën behoren inmiddels tot het verleden. De kinderen slapen beter en ze zijn fitter. Het is een nieuwe manier van eten en een nieuwe levensstijl voor het hele gezin waarbij iedereen zich blij, energiek en gezond voelt!

Waar ik in geloof is een voedingsadvies op maat is. Het laat je zien welke voeding precies bij je past, welke hoeveelheden je nodig hebt en wat je niet moet eten. En, de resultaten spreken natuurlijk voor zich: Je voelt je goed, je bent beter in balans, je eet lekker en…..voelt je fit!

 

 

 

Sinds juni 2014 ben ik gecertificeerd Metabolic Balance®- begeleidster met een eigen praktijk aan huis. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in de orthomoleculaire voedingsleer en orthomoleculaire voedingssuppletie. Gedurende de afgelopen jaren werkervaring hou ik ook mijn kennis en vaardigheden op peil door regelmatig cursussen en bijscholingen te volgen. Voor verdere diploma’s en certificaten verwijs ik u naar LinkedIn.

Interpretatie laboratoriumresultaten, 1 mrt 2019.

Metabolic Balance® bijscholing Energie, 16 nov. 2018

Orthomoleculaire geneeskunde Bewegingsapparaat, 2 nov. 2018.

Orthomoleculaire geneeskunde Overgewicht, 12 okt. 2018.

Introductie Orthomoleculaire Geneeskunde, 7 sept. 2018.

Chronisch metabole acidose en mineralen, 15 juni 2018.

Laboratoriumonderzoek en suppletie adviezen, 9 jan. en 2 febr. 2018

Metabolic Balance® bijscholing Insuline, hypoglycaemie en DM type II, oktober 2017

Bijscholing De psyche in balans, de juiste ondersteuning, september 2017