Tarieven

 

 

Tarieven:

In mijn praktijk hanteer ik verschillende tarieven. Hieronder leest u uitgebreid wat de diverse mogelijkheden zijn.

Is het niet helemaal duidelijk of heeft u een persoonlijke vraag over de tarieven of de betaling neem dan gerust telefonisch kontakt met mij op!

 

Metabolic Balance®- stofwisselingsprogramma

Wat krijgt u hiervoor?

Het Metabolic Balance®-stofwisselingsprogamma bestaat uit een uitgebreide bloedanalyse, ik werk samen met het laboratorium Hessels & Grob. Het programma bevat een persoonlijke voedingsplan. Uw persoonlijke voedingsplan en doelen worden samengesteld door Metabolic Balance Duitsland naar aanleiding van uw bloedanalyse en uw persoonsgegevens. U vult de persoonsgegevens in op een anamneseformulier en ondertekend dit formulier en een behandelovereenkomst formulier.

De behandeling bestaat uit een aantal consulten in mijn praktijk. We bespreken samen uw voedingsplan en ik begeleid u door de 4 fases van het voedingsprogramma. Tijdens elke een consult is een weeg- en meet moment, we bespreken wat er goed gaat en minder goed en we zoeken samen naar de beste oplossing die bij u past. De vervolgconsulten zijn een onderdeel van het programma, maar ook een moment om weer de puntjes op de i te zetten. De tijd tussen de vervolgconsulten is altijd in gezamenlijk overleg. Een consult kan bestaan uit een persoonlijk consult, een telefonisch overleg/ skype of een adviesvraag via de email.

Daarnaast ontvangt u een persoonlijke maaltijdplanner, kook- en leefstijl adviezen/ tips en vele recepten, gedurende het hele traject dat u het Metabolic Balance®- programma doorloopt.

Gedurende het gehele traject begeleid ik u op basis van persoonlijke gesprekken in mijn eigen praktijk aan huis. Dit is ook mogelijk telefonisch, via e-mail of skype. Ik werk voornamelijk met individuele begeleiding, maar het programma is ook geschikt om samen met uw partner volgen.

Tarief:

€ 940,-  incl 10 consulten, de bloedanalyse en het persoonlijk voedingsplan.

 

Verkort Metabolic Balance®- stofwisselingsprogramma

Een korter traject is ook mogelijk, dit is vooral voor mensen met alleen gezondheidsklachten zoals een hormonale onbalans, DM type 2, darmproblemen, gewrichtsklachten (reuma, jicht), huidaandoeningen (eczeem, psoriasis), hoge bloedruk en/ of een te hoog cholesterolgehalte hun eet en leefstijl willen verbeteren.

Dit verkorte metabolic balance®- programma bevat ook de uitgebreide bloedanalyse en het persoonlijke voedingsplan. Anders is het aantal consulten, deze worden dan in gezamenlijk overleg met Sabine vastgesteld.

 

Het minderen van gewicht is zeer zeker niet altijd nodig om het programma te volgen!

Uiteraard kunt u óók deelnemen aan het Metabolic Balance®- programma als u gezonder wilt eten, leefstijl verbeteren en wilt weten wat, welke produkten en hoeveelheden u lichaam in juiste balans brengt!

 

Individueel orthomoleculair voedingsadvies

Een eerste consult bestaat uit een kennismaking en het bespreken van klachten, uw lichamelijke en mentale toestand. Verder brengen we de huidige eetgewoonte en leefstijl in kaart en wat u wil bereiken. Vervolgens zal een individueel behandelplan opgesteld worden. Een plan opmaat, afgestemd op wat u nodig heeft.

In een vervolgafspraak wordt zonodig een bloedanalyse gedaan en wat lichamelijk onderzoek zoals bijvoorbeeld meting van bloeddruk, gewicht en lengte. Aan de hand van de bloedanalyse en al uw gegevens wordt een persoonlijk voedingsplan gemaakt om u te helpen. Het voedings/ behandelplan wordt samen besproken en in overleg worden verdere vervolg consulten gepland.

In mijn begeleiding en advies maak ik gebruik van de  5 natuurgerichte principes, dit betekend dat ik vanuit een holistisch mensbeeld mijn advies en begeleiding geef.

 

Tarief consult:

Natuurgeneeskundig consult gedurende 60 minuten kost € 70,-

Bloedanalyse in overleg mogelijk

 

Betaling:

Via een beveiligde mail Zivver stuur ik de factuur. In mijn praktijk is geen pinautomaat.

Het bedrag kunt u in een keer te betalen of in overleg is ook maandelijkse termijnbetaling mogelijk.

 

Vragen?

Is het niet helemaal duidelijk en heeft u vragen, neem dan gerust telefonisch contact met mij op. Of vul het formulier in en ik neem contact met u op.

 

 

 

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Uw bericht