Op advies van een collega ben ik naar Sabine gegaan. Doel: mijn bloedsuikers lager, minder alcohol, afvallen en gezond eten. Gestart augustus 2017.

De start ging goed en viel snel af, s’nachts wel wat hypo’s. Kon met sabine goed overleggen wat het beste nu was om te doen. Na een maand snel wat kilo’s kwijt en minder alcohol gebruik, ik voelde me super goed! Op mijn bloedsuiker kreeg ik meer onder controle en stabiliteit. In nov het sporten wat meer opgepakt, ben niet echte sporter en heb knieblessure.

In dec een terugval door emotionele gebeurtenis en heb in jan. 2018 weer een soort van herstart gemaakt. Dit lukte me goed en gelukkig dan is het programma wel heel fijn om in handen te hebben. Het MB programma geeft je structuur en houvast. Sabine staat ook dan weer voor je klaar!

Check bij diabetes verpleegkundige: mijn HbA1c waarde gezakt van 52 > 50 en nuchter glucose van 6,7 > 5,6, zeer blij mee. Voelde me heel erg oké en in de basis gaat MB goed. Het is heus niet altijd even makkelijk, want ik blijf toch een Bourgondiër in hart en nieren.

MB heeft veel positiefs gebracht in mijn eetpatroon en ook leefstijl.  Mede dankzij de prettige begeleiding van Sabine. Ze is een enthousiaste meid, weet waar ze het over heeft, geeft goede en bruikbare tips en staat voor je klaar!

In april controles HbA1c waarde 49. Mijn cholesterol is verbeterd op alle punten. Heerlijk gezonder dan 1 jr geleden, mijn doel zeker bereikt.