Ik ben gestart eind 2016 met het metabolic balance®-programma.

Nu een jaar later 2017 voel ik me goed. Veel oude gewoontes zijn het afgelopen jaar afgeleerd. Mensen zeggen ook dat ik er goed uit zie en dat is ook zo.

Het was niet altijd even makkelijk, gewoontes hebben nu eenmaal de tijd nodig om af te leren. Het gaat soms met ups& downs, maar toch op de langer termijn wist mijn lijf de draai te maken door en in een betere balans te komen. Ook mentaal moest ik om, immers lijf en geest zijn verbonden, maar het was de moeite waard. Meer zelf vertrouwen, rust in mijn lijf en energieker. En sporten heeft me ook een goed gevoel gegeven, voorheen vond ik het vreselijk deed het alleen om gewicht te verminderen zonder plezier.

Sabine super dank je wel voor je ondersteuning bij elk consult of in de vorm van korte appjes of mails die altijd positief en ondersteunend voor mij waren. Je deskundigheid, kennis en meedenken hoe het programma toch bij mij paste in moeilijke momenten. En niet te vergeten je heerlijke en makkelijke recepten, waren ook goed te combineren met mijn gezin.

Kortom ik zit goed in mijn lijf met het Metabolic basis-ritme, blijf stabiel met mijn gewicht en leef zoals ik wil.

Als je na mijn verhaal nog twijfelt, ga in ieder geval eens met Sabine praten. Het is zeer de moeite waard!