Metabolic balance ben ik gestart om mijn bloedsuikers onder controle te krijgen en wilde graag de medicatie af bouwen. Daarnaast ook gewicht verminderen.

Ik vind de start van Metabolic balance zeer professioneel, omdat een overzicht van bloedwaarden voor mij een goed startpunt is voor het persoonlijke voedingsplan. Het elimineert en geeft duidelijkheid.

Daarnaast heeft Metabolic balance voor mij extra waarde omdat e.e.a. onderzocht is op wetenschappelijke basis door een internist. Het voedingsplan was duidelijk en gaat uit van allerdaagse produkten die goed verkrijgbaar zijn.

Het afvallen gaat daarna inderdaad vanzelf en overdag ken ik geen enkel hongergevoel. Het effect van voeding afgestemd op mijn persoon, leidde bij mij tot een vrijwel direct stabiele suikersituatie en vermindering van medicatie. Ik ben van 30 eenheden insuline terug ben gegaan naar 19. Daarnaast gebruikte ik Repaglinide 3 maal daags en dit is teruggebracht tot 1 maal daags.

De begeleiding van Sabine is goed en motiverend. Ze laat duidelijk zien dat zij staat voor de methode Metabolic Balance en bij vragen wordt altijd hulp geboden.