Voordat ik aan MB ben begonnen, dacht ik in 1ste instantie dat ik wel gezond bezig was met Voeding.
Doordat ik in contact kwam met een orthomoleculair consultant en zij mij over Metabolic Balance vertelde dacht ik daar geleidelijk aan anders over.
Ik leerde Sabine kennen in de zomer juli/augustus 2018 als mijn enthousiaste Metabolic Balance®- begeleidster met vele tips en heldere uitleg rondom hetMetabolic Balance®-programma.
Na deze uitleg en het ontvangen van mijn persoonlijk voedingsplan was ik gelijk om en dacht dit past helemaal bij mij. Ondanks dat ik in mijn werk en prive veel on -route ben en ik vaak buitenshuis eet. Daar moest ik wel even mijn draai in vinden en realiseren dat de Metabolic Balance methode ook goed past in dit leven zoals ik dit leef.

Goede voorbereiding is een feit en soms nemen zoals het is en de volgende dag weer MB oppakken. Mijn lijf geeft steeds meer aan wat ik wel en niet wil nuttigen. Inmiddels heb ik een ander eetpatroon wat mij ruimschoots voldoening geeft en als ik sjoemel geniet ik maximaal!

Snel voelde ik resultaat, voor mijn astma gebruikte ik dagelijks pufjes, maar kon dit snel achterwege laten. Behalve als er veel pollen en smog in de lucht is. Ik voel me kiplekker en vitaal. Eind december 2018 was ik ruim 18 kg kwijt.

Nu ( jan. 2019)  inmiddels ruim 20 kg en mijn omgeving reageert enthousiast op mij, omdat ik met vol energie en enthousiasme praat overMetabolic Balance.
Ik dank Sabine voor haar prettige begeleiding, voorbeelden, enthousiaste pep talks en haar kennis!!

Dikke Merci Sabine.

Ik ben er nog niet, nu door naar de volgende ronde, maar treed deze met nieuwe nieuwsgierigheid tegemoet.