Wees lief voor je darmen!

Misschien herken je het wel; na het eten heb je last van een opgeblazen gevoel, maagzuur of buikpijn.

Of…  je darmen zijn prikkelbaar en je ondervindt problemen met je stoelgang.

Of… je hoort je darmen regelmatig rommelen en heb last van winderigheid.

Vervelende klachten die bijna altijd ontstaan door een verstoorde darmflora. De maag en darmen  werken niet optimaal samen en hebben daardoor moeite om het eten te verteren. Vaak zie je dat dit ook weer effect heeft op de werking van andere organen zoals de nieren, lever, galblaas en alvleesklier.

Voeding speelt een grote rol bij het ontstaan van deze klachten en daar ligt tegelijkertijd dus ook de oplossing. Om goed te kunnen functioneren hebben je darmen nu eenmaal gezonde en gevarieerde voedingsstoffen nodig. Door eens kritisch te kijken naar het voedingspatroon zien we vaak dat dit soort problemen gemakkelijk verholpen kunnen worden.

Met behulp van het Metabolic Balance®-programma kan ik je helpen je darmen weer in balans te brengen. Samen kijken we hoe jij jouw voedingspatroon zo kunt aanpassen dat  jouw darmflora zich herstelt en de spijsvertering weer optimaal gaat functioneren. We maken een voedingsplan voor houvast en structuur. Ik ga je persoonlijk begeleiden en geef je tips, adviezen en heerlijke recepten. Je zult snel merken dat niet alleen je klachten verdwijnen maar dat je ook lekkerder in je vel gaat zitten.

Gratis 1e consult

Wil jij jouw darmen ook weer de aandacht geven die ze verdienen? Meld je dan aan voor de eerstvolgende informatieavond of neem contact op voor een (vrijblijvend) gesprek. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

Gratis 1e Consult (t.w.v. €65,00)!

Vul het formulier aan en ik neem contact met je op voor een gratis 1e consult.

    Uw naam*

    Uw email*

    Uw telefoonnummer*

    Wat is uw vraag?